torsdag 2 september 2010

Pytt, valbar och torgdag

Igår eftermiddag samlades kommunstyrelseordförandena i Halland hos Landshövdingen på slottet i Halmstad, för att lag pytt-i-panna. Resultatet i bildformat och recepten kommer att publiceras i en bok om pyttipannan i Sverige. Mitt bidrag blir en hyllning till Kungsbacka och Fjäre härad, en "Rolfsås pytt". Kan jag få en återkoppling på vad som ni tror kan tänkas finnas i denna pytt? Jag lägger ut en bild om några dar.
Idag på morgonen gick Företagarnas Valbar av stapeln. En två och en halv timmas utfrågning av företrädare för partierna i Kungsbackas kommunfullmäktige. Företagarna fick nog klart för sig, att vi alla såg företagen, som en viktig förutsättning för Kungsbackas framtid, som växande och bra kommun. Vi politiker fick också positiv återkoppling på att vi i stort sett hållit vad vi lovade vid föregående Valbar för fyra år sedan. Både publik och politiken var överens om att det finns mer att göra. Det är precis, som vi säger i vår slogan: "Vi vill göra ett redan bra Kungsbacka ännu bättre!", även inom detta område.
Torgdag i Kungsbacka. Mycket folk. Livliga diskussioner och mycket frågor. Idag var det fler av Kungsbacka invånare runt valstugorna än valarbetare. Jag hoppas att alla får möjlighet att få svar på sina frågor. Jag är mycket glad för allt arbete som läggs ner på valarbetet!!!!
Kungsbacka har idag också besök av Centrumledare från hela Västsverige. Det var absolut rätt dag för ett besök när det är marknad. Det är bra att vi syns även utanför våra kommungränser.
Kungsbacka hade en befolkning på 74 622 den sista juli. Vi ökade med 174 personer under juli. Vi kommer nog att passera 75000 strecket innan årsskiftet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar