tisdag 21 september 2010

Kryss och spänd väntan

Nu är det riktigt spännande. Skall Ola Johansson bli förbi kryssad? Det är en riktig rysare. I skrivande stund har Helén Andersson 7,43 % kryss och Ola 4,18, men då har inte Kungsbacka räknats. Vi får verkligen inte hoppas att Ola, löparen, stupar på upploppet!
För oss andra i kommunen är det också väntans tider. Det ligger ett mandat och "skvalpar" och de ännu inte räknade utlandsrösterna kan leda till ett hoppande mandat. Vi lär tyvärr inte få besked förrän i början på nästa vecka. Det är egentligen först då som vi kan starta att se mer noggrant på bemanningen av nämnder och styrelser. Jag konstaterade att M-gruppen inte längre ryms med våra gruppmöten i kommunstyrelserummet. Det är ett mycket angenämt problem. Mer följer.

2 kommentarer:

 1. Ola "löparen" kände sig tvungen att ta på skorna och springa 8,3 km när siffrorna efter avslutad arbetsdag på Valmyndigheten slutade på 8,09.

  SvaraRadera
 2. Hej Per!
  Jag tycker minsann att det är lite synd att du inte bloggar lika mycket som under valet. Jag tycker att du föregår med gott exempel genom att blogga, människor får en bättre känsla av att du är precis som de, en vanlig man fast med lite större ansvar för vår kommun.
  Fortsätt blogga!

  Vänliga hälsningar Maria Dahlgren
  mariadahlgren.blogg.se

  SvaraRadera